21 mar 2014

DES DE ROQUETES DEIXEM EMPREMTA

 
QUÈ? Junts fem una obra d'art, però no sobre una tela amb pinzell sinó en una plaça i amb esprai.  

COM? Connectarem Roquetes amb la resta de la ciutat, seguint les línies del metro amb petjades de graffiti de colors. Deixem empremptes de graffiti que representen les línies del metro.

ON? La plaça que encara no té nom. Cruïlla carrer de Nou Barris/carrer Portlligat (just a sota de l'escola bressol Pla del Fornells)

QUAN? 29 de març de 2014, a partir de les 10 hores.

QUI? Qui vulgui. Tothom hi és benvingut i hi pot participar. Els grans organitzarem i els petits seran els autèntics artistes. Famílies (els més petits poden divertir-se amb guix i xapes)

QUÈ PORTAR? Roba vella, menjar i beguda per fer un pícnic, samarreta unicolor (preferentment blanca) sense dibuix per estampar, música!

PER QUÈ? Pròximament s'obrirà aquesta plaça per recuperar la font què hi és soterrada. Les diferents entitats de veïns hem començat una iniciativa perquè es mantingui aquesta plaça com a tal, sense font, ja que és evident que la plaça té més utilitat ara que abans. Però per raons més aviat burocràtiques l’Ajuntament vol mantenir el projecte de la font. Llavors... Nosaltres volem deixar constància del bon ús que hem fet –i farem- de la plaça, expressant el nostre desacord de manera festiva i creativa. Per això volem deixar “empremptes” com a símbol de totes les activitats que s’hi han desenvolupat i s'hi poden desenvolupar. Les nostres petjades probablement desapareixeran amb les obres, però la idea de la nostra acció perdurarà en un vídeo que documentarà la creació. (Els aficionats al vídeo porteu les vostres càmeres!). Per mirar de fer una mica d'organització prèvia ens ajudaria que ens confirméssiu els que teniu clar que vindreu.

 Fins aviat!  

ENTITATS I EQUIPAMENTS QUE HAN PARTICIPAT AL PROCÉS DE DIGNIFICACIÓ I RECUPERACIÓ DE L’ESPAI 
 AMPA Antaviana, Ateneu Popular 9 Barris, Associació Mediambiental Grodema, Associació titellaire, HAMPA de l’escola de Circ, AVV de Roquetes, CEIP Antaviana i EBM Pla de Fornells. 

IDEA GRÀFICA ORIGINAL
Conny Memm (Mare AMPA Antaviana i arquitecte) i Leix (Artista i arquitecte) www.leix.org 

Un projecte de la Xarxa d’entitats que participen al Pla Comunitari de Roquetes

No hay comentarios: