20 jul 2022

La Gazeta de Roquetes | 2022 | Què n'opines?Ja podeu consultar La Gazeta de Roquetes 2022. La podreu trobar físicament en alguns comerços, serveis i equipaments del barri. També en format digital aquí 👇

https://issuu.com/placomunitariroquetes/docs/gazeta2022-fm-roquetes

La Gazeta és la revista del barri de Roquetes que surt a abans de la Festa Major i que està creada i coordinada pel veïnes i veïns i entitats del barri, a través del Grup Motor de Comunicació. Inclou articles sobre diferents temes del barri, ja siguin d'interès local com global i també és la presentació del programa de Festa Major.

La revista és en paper; es reparteix a diferents comerços, equipaments i serveis del barri, i no té cap cost per qui la vulgui adquirir. Se sosté amb la participació voluntària de veïnes en el redactat i la fotografia. La maquetació i la impremta es cobreix a partir dels anuncis dels comerciants del barri, a qui volem donar les gràcies.

Des del Grup Motor, ens agradaria saber quina és la vostra opinió i per això us convidem a contestar el següent formulari. Com a màxim, us robarem 5 minuts.

https://forms.gle/DkeBppoH6T6SNmF38

Moltes gràcies!


No hay comentarios: