Mapa Social de Roquetes

Us presentem amb molta il·lusió el MAPA SOCIAL DE ROQUETES, un mapa-guia on podràs trobar la xarxa que teixim, dia a dia, les veïnes i veïns, les treballadores i col·lectius del barri de les Roquetes amb la il·lusió de construir entre totes una bona vida per a tothom, digna i alegre. 

Un mapa de serveis i projectes, darrere dels quals trobes a persones disposades a ajudar-te. 

Què hi ha en aquest mapa-guia? 

Hi trobaràs les ubicacions, els contactes i unes descripcions del que fan les entitats, els projectes i els serveis del barri. Per exemple, hi veuràs les escoles i instituts, les associacions i col·lectius, serveis socials, casals de gent gran o de jove, centres culturals i sanitaris, entre molts d’altres.  

Per a què serveix? 

Et pot servir per conèixer una mica més que hi ha a les Roquetes. Però també, perquè puguis trobar fàcilment allò que necessites, des de serveis essencials com l’educació o la sanitat, fins espais on poder compartir i gaudir amb altres veïnes i veïns.

El plànol-guia de les Roquetes és un projecte del Pla d’Acollida al barri, elaborat per la Taula de Convivència i Prevenció i el Grup Motor de Comunicació del Pla Comunitari de les Roquetes, amb el suport del programa municipal del Pla de Barris de les Roquetes.